Me asumme täällä

Paraisilla on tilaa kaikille. Katso videot ja tutustu muutamaan Paraisten 15 100 asukkaasta.

Pienlapsiperhe Ketola löysi unelmatalonsa ja sujuvan arjen Paraisilta. Mathias ja Marina Bergman muuttivat Helsingistä Paraisille nauttiakseen eläkepäivillään elämästä pikkukaupungissa. Nuoripari Minna Tossavainen ja Ville Torikka halusivat rakentaa talon Turkuun, mutta päättivät lopulta rakennuttaa uuden talon unelmatontilleen Paraisten uudella asuinalueella Valoniemessä.

Marina ja Mathias Bergman jättivät suurkaupungin taakseen

Bergmanin pariskunta jäi eläkkeelle ja teki elämänmuutoksen. He muuttivat Helsingistä Paraisille ja löysivät pienen kaupungin, jossa elämä on yllättävän rikasta.

Aktiivista ja rentoa perhearkea

Vappu Hukkila ja Riku Soinela saivat idean muuttaa Paraisille lomaillessaan saaristossa. Nyt he nauttivat rennosta perhe-elämästä, jossa on enemmän aikaa vapaa-ajan harrastuksille.

Ketolan perhe löysi kodin Paraisilta

Parainen oli kaupunkina uusi tuttavuus Kaarinasta kotoisin oleville Lindalle ja Anterolle. Perheen kasvaessa muodostui myös tarve isommalle kodille. Paraisilta Linda ja Antero löysivät unelmiensa kodin, uusia ystäviä ja kaupungin, joka yllätti heidät molemmat positiivisesti.

Rickard Malmin yritys ja elämä ovat Paraisilla

Rakennusalan yrittäjä Rickard asuu ja työskentelee Paraisilla. Hän ja yhtiökumppani Edvard Järvinen ovat löytäneet alueelta yritykselleen uskollisen asiakaskunnan. Yritys on erikoistunut pientalojen rakentamiseen ja työllistää tällä hetkellä kuusi työntekijää.

Siw Karlsson viihtyy keskustassa

Paraislainen Siw päätti muuttaa maaseudulta kaupunkiin. Keskustassa hän nauttii arjesta, jossa palvelut ovat lähellä.

Minna Tossavainen ja Ville Torikka rakensivat talonsa Valoniemeen

Minna ja Ville muuttivat Turusta Paraisille ja rakennuttivat talon merenläheiseen Valoniemeen. Luonnonläheisyys ja halvemmat asumiskustannukset ovat ainoastaan pieni osa Paraisten vetovoimaa.